Skylark är tillbaka med ännu en singel i form av Until we die.

Popmuzik Podcast

Med glittrande synthar tillsammans med ett skönt tryck i beatet levererar Skylark en riktig hit för dansgolven och våra spellistor måste jag säga.
Låten i sig handlar om att ta vara på den korta tid vi har här på jorden. Att inte fastna i ohälsosamma jobb eller relationer utan våga följa sina drömmar. Något som är viktigt för oss alla.

Denna gång var det sången som var färdig först. Efter byggde Skylark arr och produktion kring den vilket var ett nytt sätt för artisten att jobba på. Som vanligt hittar Skylark riktigt bra sångsamarbeten till sina projekt och Until we die är inget undantag.

Jag frågade artisten om det fanns något drömsamarbete. Både vad det gäller artist men också producent.

”Ja! Enkelt svar på den frågan – Robyn! Så grym sångerska och artist.
Om jag skulle samarbeta med en producent så skulle det gärna vara Alexander Kronlund, känd från Idoljuryn. Tycker han gör grymma låtar och proddar och någorlunda i samma stil som jag.”

Vi får hoppas att det slår in något av dem. Det vore sjukt spännande.

Har du några spännande planer för sommaren?

-Förutom att skriva nya låtar, fortsätta med sidoprojektet med att skapa ljudbanker åt synttillverkare som Roland, Arturia m fl. Och inte så spännande kanske men även spendera tid med familjen och chilla. :)

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011