Skylark är tillbaka med ännu en singel i form av Until we die.

Favoriter Apple Music

Med glittrande synthar tillsammans med ett skönt tryck i beatet levererar Skylark en riktig hit för dansgolven och våra spellistor måste jag säga.
Låten i sig handlar om att ta vara på den korta tid vi har här på jorden. Att inte fastna i ohälsosamma jobb eller relationer utan våga följa sina drömmar. Något som är viktigt för oss alla.

Denna gång var det sången som var färdig först. Efter byggde Skylark arr och produktion kring den vilket var ett nytt sätt för artisten att jobba på. Som vanligt hittar Skylark riktigt bra sångsamarbeten till sina projekt och Until we die är inget undantag.

Jag frågade artisten om det fanns något drömsamarbete. Både vad det gäller artist men också producent.

”Ja! Enkelt svar på den frågan – Robyn! Så grym sångerska och artist.
Om jag skulle samarbeta med en producent så skulle det gärna vara Alexander Kronlund, känd från Idoljuryn. Tycker han gör grymma låtar och proddar och någorlunda i samma stil som jag.”

Vi får hoppas att det slår in något av dem. Det vore sjukt spännande.

Har du några spännande planer för sommaren?

-Förutom att skriva nya låtar, fortsätta med sidoprojektet med att skapa ljudbanker åt synttillverkare som Roland, Arturia m fl. Och inte så spännande kanske men även spendera tid med familjen och chilla. :)

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.