Att sätta andra framför sig själv, är sorgligt nog ett vanligt förekommande beteende hos oss människor. Särsklit när det kommer till kärleksrelationer. Ibland är vi så pass angelägna om en personen uppmärksamhet att vi går otroligt långt för att uppfattas på ett viss sätt i den andres ögon. När vi väl fått den uppmärksamheten vi så länge trånat efter, kan det tyvärr resultera i en relation där bara den ena kämpar för att upprätthålla en redan från början skev relation. Exakt detta sjunger Jim Yosef tillsammans med Mark Klaver om i Lose My Mind

Nordiska Favoriter

Singeln är kort och gott en godispåse med det mesta en kan önska. Inledningsvis får vi en skört avskala produktion där känsla och inlevelse i sång och melodi står i centrum. För att sedermera bygga mot en refräng som helt och hållet exploderar ut i elektronisk eufori där sång stryks och produktion får träda fram. Det är stort och mäktigt och effektivt i den mening att det går från litet till stort. 

Ni hör den välproducerade låten Lose My Mind som både bär på det söta och salta här i bloggen 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.