Att sätta andra framför sig själv, är sorgligt nog ett vanligt förekommande beteende hos oss människor. Särsklit när det kommer till kärleksrelationer. Ibland är vi så pass angelägna om en personen uppmärksamhet att vi går otroligt långt för att uppfattas på ett viss sätt i den andres ögon. När vi väl fått den uppmärksamheten vi så länge trånat efter, kan det tyvärr resultera i en relation där bara den ena kämpar för att upprätthålla en redan från början skev relation. Exakt detta sjunger Jim Yosef tillsammans med Mark Klaver om i Lose My Mind

Skicka in din musik

Singeln är kort och gott en godispåse med det mesta en kan önska. Inledningsvis får vi en skört avskala produktion där känsla och inlevelse i sång och melodi står i centrum. För att sedermera bygga mot en refräng som helt och hållet exploderar ut i elektronisk eufori där sång stryks och produktion får träda fram. Det är stort och mäktigt och effektivt i den mening att det går från litet till stort. 

Ni hör den välproducerade låten Lose My Mind som både bär på det söta och salta här i bloggen 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011