Att auto-tune är ett av de mest använda redskapen inom musikproduktion idag är ingen hemlighet. Även om vi som lyssnare inte tror att auto-tune ligger på så kan jag lova att det gör den. Men gruppen Little Days vill göra musik som musik ska göras, det ska alltså sjungas på riktigt. Precis som när legender som Elton John, Queen och ABBA spelade in sina produktioner har Lillte Days spelat in låten analogt och lagt stämmor ovanpå varandra för att få en svulstig produktion. Men också som en homage till 1970-talets inspelningsteknisk och sound. Där en av husgudarna är just ABBA. Lyssnar vi riktigt noga kan vi även hör att köraarrangemangen på denna singel låter lite som Sveriges legendarisk pop-band. 

Apple Music Svensk Pop

I låten Catching Rainbows sjunger gruppen Little Days om livets resa och vikten av att värdera ens erfarenheter som en tillgång och något som gör att vi växer. Ett budskap som definitivt många kan ta till sig och troligtvis kan må bra av att höra. Duon utgår från södra California och utöver musiken delar de även ett flerårigt partnerskap. Vilket självklart gör musiken lite extra speciell, då det är två passionerade musiker som tillsammans gör det dom älskar både som duo men också som par. 

Little Days låt Catching Rainbows hör ni här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.