Den London-baserade artisten och producenten 1More2Me bjuder in Dazey att ställa sig bakom mikrofonen för att med My own song ge oss härligt disco-influerad klubbmusik för att starta upp våra dansgolv där ute. Det är skönt melodiskt med dramatiska stråkar och bra driv, samtidigt som det ligger en behaglig underton av vemod i låten.

Favoriter Apple Music

My own song är tredje singeln av 1More2Me och följer upp Moving on och I won’t let you som släpptes tidigare i år. Jag kan tänka mig att fans av första albumet med Clean Bandit kommer uppskatta denna sköna mix av just stråkar, pop- och klubbmusik. Det gjorde i alla fall jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011