Den London-baserade artisten och producenten 1More2Me bjuder in Dazey att ställa sig bakom mikrofonen för att med My own song ge oss härligt disco-influerad klubbmusik för att starta upp våra dansgolv där ute. Det är skönt melodiskt med dramatiska stråkar och bra driv, samtidigt som det ligger en behaglig underton av vemod i låten.

Favoriter Apple Music

My own song är tredje singeln av 1More2Me och följer upp Moving on och I won’t let you som släpptes tidigare i år. Jag kan tänka mig att fans av första albumet med Clean Bandit kommer uppskatta denna sköna mix av just stråkar, pop- och klubbmusik. Det gjorde i alla fall jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.