Då tar vi killar och sätter oss ner i båten för en stund medan Babybl.u levererar 110 procent girl-power genom sin debutsingel highs + lows. Med inspiration från alla kvinnor som agerar inom en relativt mansdominerad bransch. Är denna artist här för att påminna oss om att du som kvinnlig artist kan göra precis allt själv från låtskrivande till att agera eget skivbolag. 

Nordiska Favoriter

Låten highs + lows  är en explosiv extra allt manifestation av vad artisten står för. Attityd, elektronisk produktion och ofantligt mycket karisma. Men även om artisten absolut levererar sin magnifika attityd finns något (och nu måste jag plocka in ett engelskt ord) effortless över det hela. Skriven och producerad i hennes egna sovrum, tog artisten vidare demo-låten och gjorde den till slutprodukten vi nu får njuta av. Låten i sig talar om att vara fast i ett ohälsosamt förhållande. Där den andra personens humör hela tiden är styrande för hela relationen. Med låten vill artisten förmedla att det alltid är okej att lämna en relation där en själv inte känner att det är på lika villkor. 

Första singeln highs + lows från Babybl.u hör ni här i bloggen. Och jag har en känsla av att vi kommer få allt mer från denna lovande artist, då målsättningen med artisteriet är att hjälpa andra unga runtom vår planet att acceptera ett dåligt mående och därefter vända det till något positivt.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.