Då tar vi killar och sätter oss ner i båten för en stund medan Babybl.u levererar 110 procent girl-power genom sin debutsingel highs + lows. Med inspiration från alla kvinnor som agerar inom en relativt mansdominerad bransch. Är denna artist här för att påminna oss om att du som kvinnlig artist kan göra precis allt själv från låtskrivande till att agera eget skivbolag. 

KMR Studios

Låten highs + lows  är en explosiv extra allt manifestation av vad artisten står för. Attityd, elektronisk produktion och ofantligt mycket karisma. Men även om artisten absolut levererar sin magnifika attityd finns något (och nu måste jag plocka in ett engelskt ord) effortless över det hela. Skriven och producerad i hennes egna sovrum, tog artisten vidare demo-låten och gjorde den till slutprodukten vi nu får njuta av. Låten i sig talar om att vara fast i ett ohälsosamt förhållande. Där den andra personens humör hela tiden är styrande för hela relationen. Med låten vill artisten förmedla att det alltid är okej att lämna en relation där en själv inte känner att det är på lika villkor. 

Första singeln highs + lows från Babybl.u hör ni här i bloggen. Och jag har en känsla av att vi kommer få allt mer från denna lovande artist, då målsättningen med artisteriet är att hjälpa andra unga runtom vår planet att acceptera ett dåligt mående och därefter vända det till något positivt.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.