Den tyske producenten och artisten samt DJ:n Marcus Brodowski ger oss här upplyftande och härligt poppig klubbmusik i form av singeln In real life.

Popmuzik Lover Patreon

Med en skön basgång och stark popsång har artisten gjort en låt som passar såväl på dansgolvet som i våra spellistor. Jag är ju ganska svag för denna typ av medryckande och dansant pop, så detta passade mig perfekt. Att Marcus även lagt in en stänk av 80-tal i produktionen gör ju inte saker sämre direkt.
Lär ju bli en kompis för mig på gymmet känner jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011