En farbror, en pappa och en son utgör gruppen Kilo2Juliet. Ett namn som kommer från initialerna i deras förnamn Kalle, Kent och Joel som sedan översatts till det engelska bokstaveringsalfabetet. Lite nördigt, men det är ju sådant som i alla fall jag går igång på.

Herrarna debuterar här med singeln Behaviour. En mörk nästan suggestiv synthpoplåt med mäktiga beats och pampiga synthar. Att Kilo2Juliet hittat inspiration från både dagens och gårdagens artister så som Robyn, Alphaville, Prince, Chvrches och Kavinsky kan definitivt märkas i produktionen.

Låten Behaviour föddes genom att pappan hittade ett av sonens undanstoppade utkast på en låtidé och lade på sången med sin text till Behaviour. Pappan skickade demot i ett sms till farbrorn på skoj som plockade upp vibbarna med sin 40-års present, en Juno 106:a.

Om du gillar det du hör, och det garanterar jag att du gör, så kan jag glädja dig med att Kilo2Juliet arbetar på nytt material i skrivande stund och det vill man ju höra mer av. Fram tills dess så kan du lyssna på Behaviour här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.