En farbror, en pappa och en son utgör gruppen Kilo2Juliet. Ett namn som kommer från initialerna i deras förnamn Kalle, Kent och Joel som sedan översatts till det engelska bokstaveringsalfabetet. Lite nördigt, men det är ju sådant som i alla fall jag går igång på.

Favoriter Apple Music

Herrarna debuterar här med singeln Behaviour. En mörk nästan suggestiv synthpoplåt med mäktiga beats och pampiga synthar. Att Kilo2Juliet hittat inspiration från både dagens och gårdagens artister så som Robyn, Alphaville, Prince, Chvrches och Kavinsky kan definitivt märkas i produktionen.

Låten Behaviour föddes genom att pappan hittade ett av sonens undanstoppade utkast på en låtidé och lade på sången med sin text till Behaviour. Pappan skickade demot i ett sms till farbrorn på skoj som plockade upp vibbarna med sin 40-års present, en Juno 106:a.

Om du gillar det du hör, och det garanterar jag att du gör, så kan jag glädja dig med att Kilo2Juliet arbetar på nytt material i skrivande stund och det vill man ju höra mer av. Fram tills dess så kan du lyssna på Behaviour här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.