En farbror, en pappa och en son utgör gruppen Kilo2Juliet. Ett namn som kommer från initialerna i deras förnamn Kalle, Kent och Joel som sedan översatts till det engelska bokstaveringsalfabetet. Lite nördigt, men det är ju sådant som i alla fall jag går igång på.

Popmuzik Podcast

Herrarna debuterar här med singeln Behaviour. En mörk nästan suggestiv synthpoplåt med mäktiga beats och pampiga synthar. Att Kilo2Juliet hittat inspiration från både dagens och gårdagens artister så som Robyn, Alphaville, Prince, Chvrches och Kavinsky kan definitivt märkas i produktionen.

Låten Behaviour föddes genom att pappan hittade ett av sonens undanstoppade utkast på en låtidé och lade på sången med sin text till Behaviour. Pappan skickade demot i ett sms till farbrorn på skoj som plockade upp vibbarna med sin 40-års present, en Juno 106:a.

Om du gillar det du hör, och det garanterar jag att du gör, så kan jag glädja dig med att Kilo2Juliet arbetar på nytt material i skrivande stund och det vill man ju höra mer av. Fram tills dess så kan du lyssna på Behaviour här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011