Pressbild

Idoltvåan Albin Tingwall och till lika pojkvännen till Nike Sellmar som blev etta, släpper idag sin debutsingel. Detta var ju helt klart min påse kände jag. Medryckande och synthig pop som både var lekfull och ögonblicklig. Precis som en bra och enkel poplåt ska vara. Att Something about you är en bubblande kärlekslåt märks definitiv i arrangemanget. Låten i sig är skriven och producerad av Urban Cones Rasmus Flyckt.

POPMUZIK SUMMER

Om singeln berättar Albin:

”Jag ser fram emot att äntligen få släppa min egen musik. Det är en låt som är otroligt lekfull och som utmanar mitt artisteri. Jag hoppas att låten kommer sprida glädje och inspirera lyssnarna till att våga testa nya saker, det får en att växa”

Ska bli spännande att följa Albin på sin resa från Idol. Detta var ju helt klart en bra början i alla fall.

Albin Tingwall

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011