Med en produktion som påminner lite om Julia Michaels Issues ger Kiri T oss den avskalat vackra låten 10,000ft. Om det är något som får stå i centrum i den lysande pop-låten så är det Kiri Ts vackra röst. Lyssna noga till alla otroliga stämmor som omfamnar hela produktionen och skapar den mäktiga ljudbilden. Med låten 10,000ft vill sångerskan skicka ett tack till hennes nära och kära som i princip står ut med henne. Hennes egna uppfattning är att hon är ganska komplicerad att älska. Ett väldigt fint budskap till de som står artisten nära, samtidigt som vi alla har vi våra fel och brister och är värda kärlek.

Favoriter Apple Music

Låten markerar lead-singeln från albumet CHILI T som även det släpps idag. Där hör vi artisten återigen utforskar sitt sound genom att flirta med R&B och indie pop. Med över 6 millioner streams på sitt debutalbum är uppföljaren nu efterlängtad bland hennes fanbase som sträcker sig från Los Angeles till Hong Kong. 

Den läckert R&B drivna singeln 10,000ft hör ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011