Som ett av de mest hypade indie-rock banden i Australien ger nu WHARVES oss den hoppfulla singeln Everything I’m Waiting On. Låten är i brist på andra ord så jädrans bra! Det känns stort och förväntansfullt med en otroligt spännande top-line och sång. Kan förstå att efterfrågan i hemlandet är stor på detta band. Den här typen av musik ska spelas högt på arenor runtom i världen. Vad som är ännu mer imponerande med låten är att den är skriven, inspelad och producerad av bandet själva. 

Svensk Pop Apple Music

Tidigare har detta fyrmannaband släppt en EP som fått dem att spela på mängder av festivaler och förbandsgig i hemlandet men även runtom i världen. De har även uppmärksammats i flertalet engelska radiostationer och spelats landet runt. Med singeln Everything I’m Waiting On vågar jag dock gissa på att WHARVES får det stora genombrott de förtjänar. Det är helt enkelt för bra för att helt och hållet försvinna i sorlet av musik.

Ni hör den fullkomligt briljanta singeln Everything I’m Waiting On här i bloggen och se nu verkligen till att upptäcka detta grymma indie-rock band.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011