Som ett av de mest hypade indie-rock banden i Australien ger nu WHARVES oss den hoppfulla singeln Everything I’m Waiting On. Låten är i brist på andra ord så jädrans bra! Det känns stort och förväntansfullt med en otroligt spännande top-line och sång. Kan förstå att efterfrågan i hemlandet är stor på detta band. Den här typen av musik ska spelas högt på arenor runtom i världen. Vad som är ännu mer imponerande med låten är att den är skriven, inspelad och producerad av bandet själva. 

Apple Music

Tidigare har detta fyrmannaband släppt en EP som fått dem att spela på mängder av festivaler och förbandsgig i hemlandet men även runtom i världen. De har även uppmärksammats i flertalet engelska radiostationer och spelats landet runt. Med singeln Everything I’m Waiting On vågar jag dock gissa på att WHARVES får det stora genombrott de förtjänar. Det är helt enkelt för bra för att helt och hållet försvinna i sorlet av musik.

Ni hör den fullkomligt briljanta singeln Everything I’m Waiting On här i bloggen och se nu verkligen till att upptäcka detta grymma indie-rock band.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.