Efter att ha släppt singeln Fire, som var ledmotivet till serien Star Stable: Mistfall i Januari, är det nu dags för Nomi att följa upp den succén med Now I know. Även denna gång kommer låten att användas i serien och den är skriven av sångerskan tillsammans med Jacob Lundahl.

Apple Music

Här bjuds vi på pampigt filmisk produktion där läckra beats och Nomis sång tillsammans skapar en magisk poplåt för våra spellistor.

Om singeln berättar Nomi för bloggen:

Now I know är tillägnad en nära vän till mig, som gick bort när jag var ung. Det kan vara svårt att hantera det som händer på insidan när man har förlorat någon. Jag tror att alla som saknar sina nära och kära kan relatera till låten – och kanske är de inte så långt borta trots allt.”

Now I know kommer även den att följas upp av fler låtar från Star Stable-universumet. Båda av Nomi och andra artister.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.