En djup mörk synt-pad möter oss i den hypnotiserande singeln Diamond Eyes från duon Fly By Midnight. Om inte det här skriker hit så vet jag inte vad! Soundet stämmer så perfekt in med hur popmusiken låter nu. Det är maffigt, groovy/funky med 80-tals disco känsla utan att på något sätt bli töntigt. Som om The Weeknd och Dua Lipas senaste album smälts ihop och skapat en hybrid. Jag kommer definitivt att spela den här låten om och om igen ett bra tag framöver. 

Favoriter Apple Music

Singeln i sig är som hämtad ur ett farligt bildrama, skulle lika gärna kunna vara ett av ledmotiven till kult-rullen Drive. Lyssnar vi noga till texten hör vi dessutom hur huvudpersonen fått smak på det öde hen är född till och kör hela natten för att få stirra in i den diamant-glittrande blicken på detta öde. Metaforiska? Troligtvis. Effektfullt? Helt klart! 

I dagsläget har duon Fly By Midnight uppnått imponerande 30 millioner streams på Spotify och har gått varma på diverse listor streamingtjänster runt. Nyligen släppte duon collaboration EP:n Plus One där de valt att samarbeta med diverse duktiga musiker i hopp om att släppa en dynamiskt stark indie-pop sensation. 

Ni hör singeln Diamond Eyes och även EP:n Plus One här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.