Ragnar Ægir kommer från Island och växte upp på en ensligt belägen gård. Med inspiration från andra isländska akter så som Björk, Of Monsters and Men samt Sigur Rós debuterar han här med singeln The Surface. En låt som handlar om när man börjar tvivla på den väg man valt och man måste helt enkelt göra ett aktivt val i livet. Ska man följa ens drömmar eller bara låta bli för att leva livet i vanlig lunk ändå.

Skicka in din musik

För Ragnar stod det valet mellan att fortsätta med att jobba med teknisk utveckling eller att ta steget som artist. Han valde det sistnämnda och bra var väl det. För The Surface bjuder på välproducerad pop med stark melodi och snyggt arrangemang. En poplåt som jag kan tänka mig kommer tilltala många. Så följ Ragnar på sin resa att nå sina drömmar igenom att lyssna på singeln här nedan.

Till låten har även fått en filmisk musikvideo regisserad av Hörður Þórhallsson med Viking-skådespelerskan Ragga Ragnars i huvudrollen. Här bjuda vi på pampiga vyer från Reykjavik och ett kallt dopp i Atlanten.

Ragga berättar för bloggen:

”När jag först hörde låten och hörde historien om musikvideon blev jag genast upphetsad att hoppa in i det iskalla Atlanten. […] Jag känner att The Surface är en bra påminnelse till de människor som känner sig fasta eller förlorade, att det är mer än okej att släppa loss och leva. Jag hade roligt (och uppriktigt sagt, väldigt kallt) spela in musikvideon.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011