Ragnar Ægir kommer från Island och växte upp på en ensligt belägen gård. Med inspiration från andra isländska akter så som Björk, Of Monsters and Men samt Sigur Rós debuterar han här med singeln The Surface. En låt som handlar om när man börjar tvivla på den väg man valt och man måste helt enkelt göra ett aktivt val i livet. Ska man följa ens drömmar eller bara låta bli för att leva livet i vanlig lunk ändå.

Svensk Pop

För Ragnar stod det valet mellan att fortsätta med att jobba med teknisk utveckling eller att ta steget som artist. Han valde det sistnämnda och bra var väl det. För The Surface bjuder på välproducerad pop med stark melodi och snyggt arrangemang. En poplåt som jag kan tänka mig kommer tilltala många. Så följ Ragnar på sin resa att nå sina drömmar igenom att lyssna på singeln här nedan.

Till låten har även fått en filmisk musikvideo regisserad av Hörður Þórhallsson med Viking-skådespelerskan Ragga Ragnars i huvudrollen. Här bjuda vi på pampiga vyer från Reykjavik och ett kallt dopp i Atlanten.

Ragga berättar för bloggen:

”När jag först hörde låten och hörde historien om musikvideon blev jag genast upphetsad att hoppa in i det iskalla Atlanten. […] Jag känner att The Surface är en bra påminnelse till de människor som känner sig fasta eller förlorade, att det är mer än okej att släppa loss och leva. Jag hade roligt (och uppriktigt sagt, väldigt kallt) spela in musikvideon.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.