Efter singlarna Tomma glas och Din vän i fjol är Bo-Lennart här aktuell med Partner till vän. En emotionell låt om hur sångarens liv kraschade 2019 när han fick sitt hjärta krossat. Med ett arrangemang som byggs upp av snygga stråkar får sångarens spela ut hela känsloregistret i sången. Snyggt och effektivt när Bo-Lennart sätter ord på känslor som vi alla levt igenom några gånger i livet. När den där personen som var ens partner istället bara blev en vän. Och ibland inte ens det…

Följ på Apple Music

Bo-Lennart är även dansare vid sidan av musiken. Något som han får visa upp i musikvideon till Partner till vän där vi får uppleva en imponerande dansuppvisning på scenen.
Du ser videon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011