Izabelle Norén och hennes musikprojekt IZHAV debuterade på årets första dag med singeln Catch the sun. Detta efter att rest världen runt som gatumusiker under fem år. Från Himalaya, södra delarna av USA och den franska landsbygden. Världen är en scen och Izabelle utnyttjade varje kvadratmeter av den.

Nu är det dags för sångerskan att släppa singeln Berätta. En vackert avskalad låt som lyfter fram sångerskans röst tillsammans med ett piano medan Norén sjunger om att våga berätta och möta sanningen.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Sanningen är svår. Speciellt när den gör ont. Men om vi bara blundar och springer åt andra hållet försvinner den väl? Problemet med sanningen är att den inte är bunden till tid eller rum. Den följer efter och står där och stirrar med vidöppna ögon, hur snabbt och länge vi än sprungit. Berätta handlar om en vilja att vända sig om och möta sanningens blick. Lyssna och förstå, för att sedan släppa taget.”

Berätta kommer likt Catch the sun att finnas med på IZHAVs kommande EP som släpps senare i år.
Fram tills dess kan du njuta av Berätta här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.