Modern Temple är en duo som består av man och hustru Dustin och Ellie Moreau.
Med singeln Unstoppable släpper de första låten för 2022 efter jullåten Reason for the Season i fjol.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder oss på en ljudbild som tar oss över pop, rap och latinopop. Allt skapat till en härligt medryckande låt med skönt upplyftande känsla och ett driv som kommer göra denna till en favorit för många. Jag menar, bara brasset i slutet får ju en att bli på strålande humör skulle jag säga. Så det blir mycket av allt och extra därtill.

Låten är skapad för att ta oss igenom negativa tankar och istället fokusera på ens drömmar, vilket är en bra inställning enligt min mening. För vem behöver inte den där boosten för att ta igenom dagen eller kanske en svår period? Det är just det som Unstoppable hjälper dig med.

”Kom ihåg, att när du går in i resans prövningar och låga ögonblick, är du bara i en scen av en mycket större film.”

Dustin Moreau

Lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.