Jag lyssnar när du är redo att prata”, så lyder nyckelmening ur brittiska Billy Locketts nya singel Talk. En rad som många som varit i ett förhållande utan kommunikation troligtvis kan känna igen sig i. Singeln är en känslomässigt avskalad piano-driven ballad, där sångaren gästas av Violet Skies. Det här är första gången Billy Lockett släpper en duett, men singeln meddelar han även att den kommande EP:n Reflections finns tillgänglig för streaming från den 19:e Mars. Sångaren lägger även till att singeln Talk sätter även temat och prägeln för den musik som komma ska. Där relationer och misskommunikation är inspirationen bakom hel EP:n. 

Popmuzik Popcast

Återgår vi till att prata singeln Talk är den både sårbar och känslomässigt utlämnande. De båda artisterna bidrar med en närvaro i sin röst som översätter känslorna så vackert till toner. Både Billy Lockett och Violet Skies har haft en otrolig respekt för varandra som artister och beskriver samarbetet som en ren fröjd och ynnest. Något som i alla fall jag tycker hörs i slutprodukten. Låten var dock inte tänkt att vara en duett från början, men efter att Violet Skies testat att sjunga en rad ur låten fanns det inget annat alternativ än att hon skulle gästa. Något som Billy Lockett nu i efterhand tycker gör hela låten.

Ni hör den känslomässiga singeln Talk här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.