Conan Gray blev tidigt en Popmuzik-favorit och sångarens debutalbum Kid Krow var ju en av de bättre i fjol skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för den Texas-födde sångaren att äntligen följa upp succén med albumet samt singeln Fake tillsammans med Lauv när han nu släpper singeln Overdrive som då blir hans första låt för 2021.

Här går sångaren all in med synthwave-produktion och släpper en av hans mest poppiga låtar. Det är pulserande beats och extra allt vilket jag tycker är oförskämt trevligt. Speciellt då jag känt att han haft denna typ av låtar i sig om man tittar på singlar som Maniac och Wish you were sober. Så det var väl bara en tidsfråga innan Conan skulle ta sig in på denna väg.

Om du vill hoppa på denna hit så är det bara att klicka igång låten. Gissar att detta kommer att bli en av årets första större hits.

Musikvideon till Overdrive är regisserad av sångaren tillsammans med Dillon Matthew och i den får vi se sångaren tillsammans med Sara Fernández leva ut livet under en natt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011