Conan Gray blev tidigt en Popmuzik-favorit och sångarens debutalbum Kid Krow var ju en av de bättre i fjol skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för den Texas-födde sångaren att äntligen följa upp succén med albumet samt singeln Fake tillsammans med Lauv när han nu släpper singeln Overdrive som då blir hans första låt för 2021.

Här går sångaren all in med synthwave-produktion och släpper en av hans mest poppiga låtar. Det är pulserande beats och extra allt vilket jag tycker är oförskämt trevligt. Speciellt då jag känt att han haft denna typ av låtar i sig om man tittar på singlar som Maniac och Wish you were sober. Så det var väl bara en tidsfråga innan Conan skulle ta sig in på denna väg.

Om du vill hoppa på denna hit så är det bara att klicka igång låten. Gissar att detta kommer att bli en av årets första större hits.

Musikvideon till Overdrive är regisserad av sångaren tillsammans med Dillon Matthew och i den får vi se sångaren tillsammans med Sara Fernández leva ut livet under en natt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.