Conan Gray blev tidigt en Popmuzik-favorit och sångarens debutalbum Kid Krow var ju en av de bättre i fjol skulle jag säga.

Nu är det dags för den Texas-födde sångaren att äntligen följa upp succén med albumet samt singeln Fake tillsammans med Lauv när han nu släpper singeln Overdrive som då blir hans första låt för 2021.

Här går sångaren all in med synthwave-produktion och släpper en av hans mest poppiga låtar. Det är pulserande beats och extra allt vilket jag tycker är oförskämt trevligt. Speciellt då jag känt att han haft denna typ av låtar i sig om man tittar på singlar som Maniac och Wish you were sober. Så det var väl bara en tidsfråga innan Conan skulle ta sig in på denna väg.

Om du vill hoppa på denna hit så är det bara att klicka igång låten. Gissar att detta kommer att bli en av årets första större hits.

Musikvideon till Overdrive är regisserad av sångaren tillsammans med Dillon Matthew och i den får vi se sångaren tillsammans med Sara Fernández leva ut livet under en natt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.