Julian Hall samarbetar än en gång med NVGHTS och tillsammans gör de här en skön tolkning av singeln If I lose myself som i original framfördes av OneRepublic tillsammans med Alesso.

Popmuzik Podcast

Resultet när dessa två svenska artister jobbar ihop blir en skön klubbdänga som garanterat kommer få igång dansgolvet lika bra som originalet. Jag gillade den i alla fall riktigt mycket. Men jag har ju även varit väldigt svag för originalet så det var lätt för mig att ta till mig av Julian Hall och NVGHTS version.

Vad tycker du själv?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011