Du har tidigare hört låtarna Really like you och Digital diary med Anja Kotar här i bloggen.
Nu reflekterar sångerskan över det gång året på Alone together. En emotionell poplåt som snyggt byggs upp från ett piano för att sedan blomma ut i en svävande och luftigt arrangemang. Väldigt behagligt och ögonblicklig i melodi.

Favoriter Apple Music

Alone together hjälper mig att reflektera över mitt liv det gångna året och är ljudspåret till min gråtdansfester i mitt sovrum så jag hoppas verkligen att det tilltalar människor och deras lockdown-upplevelser.”

Alone together är tagen från sångerskans kommande EP Songs From Isolation.

Till låten har sångerskan nu släppt en musikvideo som faktiskt är inspelad helt på en iPhone 11 Pro. Det är ju sådan som jag går igång på. När man kan ta vardagsteknik och göra något kreativt av det.

Videon i sig känns väldigt anpassad till pandemin med sångerskan i ett rum där vi får följa årstiderna löpa i form av ett träd i rummet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011