Du har tidigare hört låtarna Really like you och Digital diary med Anja Kotar här i bloggen.
Nu reflekterar sångerskan över det gång året på Alone together. En emotionell poplåt som snyggt byggs upp från ett piano för att sedan blomma ut i en svävande och luftigt arrangemang. Väldigt behagligt och ögonblicklig i melodi.

Apple Music

Alone together hjälper mig att reflektera över mitt liv det gångna året och är ljudspåret till min gråtdansfester i mitt sovrum så jag hoppas verkligen att det tilltalar människor och deras lockdown-upplevelser.”

Alone together är tagen från sångerskans kommande EP Songs From Isolation.

Till låten har sångerskan nu släppt en musikvideo som faktiskt är inspelad helt på en iPhone 11 Pro. Det är ju sådan som jag går igång på. När man kan ta vardagsteknik och göra något kreativt av det.

Videon i sig känns väldigt anpassad till pandemin med sångerskan i ett rum där vi får följa årstiderna löpa i form av ett träd i rummet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.