Att leva efter mottot att ”alla förtjänar en chans till” är faktiskt både humant och rättvist. De flesta av oss har faktiskt mer att bevisa än vad som ges sken av. Precis detta sjunger Svenska indie-rock duon I Am Nova om i sin senaste singeln Just One Chance. Låten är otroligt charmig, samtidigt som den är cool och har en rock-nerv som skapar intresse och edge. Det är upptempo, det är bombastiskt och både tonartshöjning och en refräng som jag hade velat stå i en stor folkmassa och fullkomligt skrika ut. Kan inte annat än tycka att detta är fantastiskt bra! 

DOLBY ATMOS

Bandet I Am Nova startades 2012 som ett renodlat musik-kärleksprojekt, utan någon som helst tanke på vart det skulle kunna leda. Två singlar senare hade duon skapat en nations-sträckande skara fans och fyllde Sverige live-scener med sin energifylld indie-rock. Dessvärre har livet för de båda killarna vid vissa tillfällen kommit emellan, och musikskapandet för duon således fått träda åt sidan. Nu har Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson som utgör I Am Nova dock suttit många timmar i studion igen och vi får denna hit-doftande singel. Förhoppningsvis hittar de ett sätt att förena sina två karriärer utanför musiken och forsätter förgylla vår tillvaro med den här typen av glittrande indie. En typ av indie som faktiskt jag ser har en enormt stor potential att nå ut på den kommersiella pop-marknaden. Finns ju faktiskt knappt några linjer mellan vad som är pop och inte längre. 

Ge låten Just One Chance en chans, jag lovar att ni kommer vara lika hooked som jag. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011