Max Niclasson imponerade på mig med singeln Distance när den släpptes i början av året. Just nu jobbar sångaren mot sitt debutalbum som planeras till våren. Från den kan du här lyssna på den mer avskalade balladen Paint us new again som framförs tillsammans med sångartens fästmö Lila Arora.

Apple Music

Om singeln berättar Max för bloggen:

”Min fästmo köpte en ”love is art”-canvas förra året, vi hade en underbar natt med rödvin och helt täckta av färg. Nästa dag gick hon ut och sprang och kom hem med en text om vår kväll tillsammans. Direkt efter jag läste texten så komponerade jag musiken.”

En kärleksballad tillsammans med ett piano och den man älskar. Det blir inte så mycket mer kärlek än så skulle jag säga. Så låt Max och hans fästmö även förföra dig med sina toner och färger av kärlek med låten Paint us new again.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.