Max Niclasson imponerade på mig med singeln Distance när den släpptes i början av året. Just nu jobbar sångaren mot sitt debutalbum som planeras till våren. Från den kan du här lyssna på den mer avskalade balladen Paint us new again som framförs tillsammans med sångartens fästmö Lila Arora.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Max för bloggen:

”Min fästmo köpte en ”love is art”-canvas förra året, vi hade en underbar natt med rödvin och helt täckta av färg. Nästa dag gick hon ut och sprang och kom hem med en text om vår kväll tillsammans. Direkt efter jag läste texten så komponerade jag musiken.”

En kärleksballad tillsammans med ett piano och den man älskar. Det blir inte så mycket mer kärlek än så skulle jag säga. Så låt Max och hans fästmö även förföra dig med sina toner och färger av kärlek med låten Paint us new again.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011