Max Niclasson är en artist som kommer från Kullavik söder om Göteborg. Han har under sina 30 levnadsår rest världen runt som musiker och spelat på alltifrån after ski i Alperna, till Smögenbryggan och shower i Scandinavium.

Svensk Pop Apple Music

Nu är det dock dags för Max att släppa debutsingeln Distance. En upplyftande och medryckande poplåt som byggs upp till ett näst intill arena-arrangemang. En låt som handlar om ett emotionellt avstånd, men som med åren fått ny innebörd. Max berättar för bloggen;

”Detta är faktiskt en gammal låt men när jag var på Jamaica så poppade den upp i huvudet och då bestämde jag mig för att försöka ge den en ny start och en ny början.
Innan kände jag att låten handlade mer om ett emotionellt avstånd, 
Men sen kändes låten personlig på ett nytt plan för att jag precis gått in i ett långdistans förhållande.

Och nu då att låten heter Distance så har den ju under dessa tider ännu en gång fått en ny innebörd if you know what I mean…”

Så klicka igång och hör denna imponerande debut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011