Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är med andra ord dags för dig att stifta bekantskap med den brittiske sångaren Vangelis Polydorou. Han har sedan han var med i The Voice 2016 samarbetat med ingen mindre än Boy George efter att ha framfört dennes klassiska hit Do you really want to hurt me?

Nordiska Favoriter

Nu debuterar Vangelis Polydorou med singeln Throw me. En låt som både känns tidlös i arrangemanget och som en given hit medan sångaren sjunger om onlinedejtnande. Till låten får vi även en musikvideo som flörtar underhållande med just dejtande och skräckfilmer.
Lysande om ni frågar mig.

Vangelis Polydorou berättar för bloggen:

Throw me handlar om att söka efter kärlek online, försöka hitta den perfekta personen som kommer att svepa dig av dina fötter. Med dejtingsappar som är en väsentlig del av LGBTQ-kulturen bestämde vi oss för att sätta in musikvideon i ett klassiskt kult-skräckuniversum – med en modern twist – som ett sätt att utforska de färgglada och överdrivna karaktärerna du kan stöta på online. Det visar inte bara hur disponibla människor är nuförtiden, utan också hur tillgängliga; bara ett swajp bort.”

Throw me är tagen från sångarens kommande album The Drama som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011