Lillstugan är en duo som består av Adde och Manne. De har spelat musik tillsamman hela livet och då främst punkrock. Men med Lillstugan ville de göra något helt nytt. Det blev till singeln Parasit som släpptes i våras och nu är det dag att släppa singel nummer två, som heter Påhittat trams.

Popmuzik Popcast

Här får vi en mix av rap och pop som med en lekfull produktion och stark melodi gör det hela till en kombinationen som blir väldigt hitig skulle jag säga. Lägg sedan till en vissling som lär sätta sig på skallen, så som visslingar trots allt gör.

Påhittat trams är en direkt beskrivning av någon som tar kärlek som något overkligt. Personen känner bara tomhet där man egentligen borde känna lycka och därmed skapat ett direkt skydd emot känslor. Den är samtidigt en pusselbit i en av Lillstugans många berättelser som hänger ihop med deras andra låtar. Låten började med en refräng som en regnig höst kväll blev till en hel låt. Dom två vännerna ville skapa något som man lätt kan sjunga med i och känna sig bekant med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.