Lillstugan är en duo som består av Adde och Manne. De har spelat musik tillsamman hela livet och då främst punkrock. Men med Lillstugan ville de göra något helt nytt. Det blev till singeln Parasit som släpptes i våras och nu är det dag att släppa singel nummer två, som heter Påhittat trams.

POPMUZIK LOVER 2

Här får vi en mix av rap och pop som med en lekfull produktion och stark melodi gör det hela till en kombinationen som blir väldigt hitig skulle jag säga. Lägg sedan till en vissling som lär sätta sig på skallen, så som visslingar trots allt gör.

Påhittat trams är en direkt beskrivning av någon som tar kärlek som något overkligt. Personen känner bara tomhet där man egentligen borde känna lycka och därmed skapat ett direkt skydd emot känslor. Den är samtidigt en pusselbit i en av Lillstugans många berättelser som hänger ihop med deras andra låtar. Låten började med en refräng som en regnig höst kväll blev till en hel låt. Dom två vännerna ville skapa något som man lätt kan sjunga med i och känna sig bekant med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011