Sugar Fïtz är en duo från Nashville som består av Brianna Sage och Carrie Welling. De debuterade med singeln Skin sparks i slutet av sommaren och nu är det äntligen dags för dem att följa upp med singeln You should have seen his apartment.

POPMUZIK LOVER 2

Om du du gillar lekfull produktion som är tydligt inspirerad av 80-tal samt kryddat med en hel del attityd om the ups and downs om att vara i en relation. Ja då är You should have seen his apartment verkligen ett måste att lyssna på. Jag tyckte i alla fal detta var väldigt underhållande.

Kolla in den röjiga videon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011