Ackompanjerad av orkester och en otrolig inlevelse förgyller Madison Beer vår tillvaro med Dangerous. Singeln är en oförskämt snygg uppvisning av Madisons sångröst. Vackra stämmor avlöser varandra till en mjuk och fluffig produktion. Helheten känns filmisk och känslan ömsint. 

Popmuzik Popcast

Dangerous är början på ett mer ärligt, sårbart och moget kapitel. Den handlar om att acceptera att vissa situationer inte blir som du tänkt dig. Och handlar om att ifrågasätta ditt eget ansvar i ett förhållande. Jag är verkligen glad över att fansen ska få höra den här nya sidan och hoppas att de älskar den lika mycket som jag gör!”

Madison Beer

Madison är verkligen ingen popstjärna som ligger på latsidan. År 2021 debuterade hon med sin platta som nummer 1 på amerikanska iTunes. Flertalet singlar har sedermera kommit att hyllas av bland annat Billboard. Strax innan släppet av Dangerous kom singeln Reckless. Båda låtarna kommer vara med på artistens kommande andra album. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.