Ackompanjerad av orkester och en otrolig inlevelse förgyller Madison Beer vår tillvaro med Dangerous. Singeln är en oförskämt snygg uppvisning av Madisons sångröst. Vackra stämmor avlöser varandra till en mjuk och fluffig produktion. Helheten känns filmisk och känslan ömsint. 

Följ på Apple Music

Dangerous är början på ett mer ärligt, sårbart och moget kapitel. Den handlar om att acceptera att vissa situationer inte blir som du tänkt dig. Och handlar om att ifrågasätta ditt eget ansvar i ett förhållande. Jag är verkligen glad över att fansen ska få höra den här nya sidan och hoppas att de älskar den lika mycket som jag gör!”

Madison Beer

Madison är verkligen ingen popstjärna som ligger på latsidan. År 2021 debuterade hon med sin platta som nummer 1 på amerikanska iTunes. Flertalet singlar har sedermera kommit att hyllas av bland annat Billboard. Strax innan släppet av Dangerous kom singeln Reckless. Båda låtarna kommer vara med på artistens kommande andra album. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011