Efter att ha släppt debutalbumet Alive i fjol är det nu dags för Nuria att följa upp med singeln Awakening. Tillsammans med producenten Sam Phay skapar sångerskan här en drömliknande och vacker poplåt. En låt som svävar fram i takt och stil på ett behagligt vis, samtidigt som låtens melodi fångar lyssnaren.

Favoriter Apple Music

Awakening är en låt som handlar om de där ögonblicken i livet som man känner sig som en del av allt runt omkring en. En behaglig resa in i Nurias musikvärld och början på det som kommer att bli album nummer två.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.