Efter att ha släppt debutalbumet Alive i fjol är det nu dags för Nuria att följa upp med singeln Awakening. Tillsammans med producenten Sam Phay skapar sångerskan här en drömliknande och vacker poplåt. En låt som svävar fram i takt och stil på ett behagligt vis, samtidigt som låtens melodi fångar lyssnaren.

Nordiska Favoriter

Awakening är en låt som handlar om de där ögonblicken i livet som man känner sig som en del av allt runt omkring en. En behaglig resa in i Nurias musikvärld och början på det som kommer att bli album nummer två.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011