Odyssette debuterade med singeln Endless borders i höstas. Nu är det dags att äntligen följa upp med singeln Still young. En pulserande och synthig poplåt med vemodig sång av Rén with the Mane. Väldigt skön känsla och en bra melodi. Så helt klart en låt för oss som gillar synthwave.

Skicka in din musik

Om singeln berättar Rén with the Mane:

”Det var svårt att känna sig kreativ under lockdown av New York City. Jag blev extremt melankolisk över hela situationen i världen. När mina favoritfolk på labeln Sinematic bad mig att samarbeta med Odyssette på en upplyftande låt, var det en uppfriskande uppgift att få mig ur min situation.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011