Rebel without a cause inleds emotionellt när Mia Baron sjunger om ett tonårsuppror. Att helt enkelt ge sig ut och göra förbjudna saker och vara motvalls. Produktionen går från avskalad till mer pulserande och tillbaka till lugn igen. Som impulser i en tonårshjärna. På det hela läckert pop-arrangemang som ligger rätt i tiden skulle jag säga.

Skicka in din musik

Mia Baron är en artist på 14 år och kommer från Toronto i Kanada. Hon har alla möjligheter att bli det nästa stora namnet i pop från landet och du har bland annat hört singlarna Hypochondriac och Miss Emotionless i bloggen.

Följ med på Mias resa och lyssna på Rebel without a cause här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011