Rebel without a cause inleds emotionellt när Mia Baron sjunger om ett tonårsuppror. Att helt enkelt ge sig ut och göra förbjudna saker och vara motvalls. Produktionen går från avskalad till mer pulserande och tillbaka till lugn igen. Som impulser i en tonårshjärna. På det hela läckert pop-arrangemang som ligger rätt i tiden skulle jag säga.

Svensk Pop Apple Music

Mia Baron är en artist på 14 år och kommer från Toronto i Kanada. Hon har alla möjligheter att bli det nästa stora namnet i pop från landet och du har bland annat hört singlarna Hypochondriac och Miss Emotionless i bloggen.

Följ med på Mias resa och lyssna på Rebel without a cause här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011