Zara Larsson inledde 2021 med den lysande singeln Talk about love som framförs tillsammans med Young Thug. Låten är skriven av Amy Allen, Mike Sabath, Dewaine Whitmore och Jeffery Lamar Williams och handlar om fasen två personer går igenom innan man satt ord på vad man är för varandra.

Covered PSB

Zara berättar för bloggen:

”Den specifika stunden är så vacker men också så känslig när frågan ställs ’gör vi detta nu?’ eller ’hur känner du?’ för somliga att det förstör magin.
Talk about love handlar om att låta dig njuta av den stunden innan beslutet tas.”

Talk about love är tagen från Larssons kommande album Poster Girl som släpps den 5:e Mars och sångerskan har även spelat in en liveversion av låten för Vevo som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011