Hologram är en behagligt medryckande poplåt med ganska chillad känsla i arrangemanget vilket jag tyckte var skönt. Låten i sig är dock lite tyngre. På Hologram sjunger den Los Angeles-baserade sångerskan Rosalie om att ta sig ur ett destruktivt förhållande som visade sig vara en stor lögn. Just som ett Hologram.

Popmuzik Podcast

Rosalie berättar för bloggen:

”Det här är svårt att skriva, men jag tycker att det är viktigt att tala vår sanning och berätta våra historier. Hologram handlar om att komma ut ur ett destruktivt förhållande där jag vilseleddes och som jag verkligen trodde var kärlek. Det handlar om att ta reda på vem personen verkligen är och vem de ville att jag skulle tro att de var. Det handlar om att avsiktligt manipuleras till ett förhållande så att jag kunde bli utnyttjad. Det handlar om att medvetet målas in i en invecklad och detaljerad berättelse om kärlek och mänsklighet som verkade och kändes så verklig, och sedan lära sig att det inte alls var så. Som ett hologram. När jag gick igenom den här upplevelsen hade jag ingen musik att vända mig till som jag relaterade till eller som jag kände berättade min historia. Det här kändes inte som en normal breakup eller hjärtsorg. Så den här låten handlar om det; och om någon annan har gått igenom en liknande upplevelse, hoppas jag att det hjälper dem att känna sig sedda, hörda och inte lika ensamma.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011