Hologram är en behagligt medryckande poplåt med ganska chillad känsla i arrangemanget vilket jag tyckte var skönt. Låten i sig är dock lite tyngre. På Hologram sjunger den Los Angeles-baserade sångerskan Rosalie om att ta sig ur ett destruktivt förhållande som visade sig vara en stor lögn. Just som ett Hologram.

Rosalie berättar för bloggen:

”Det här är svårt att skriva, men jag tycker att det är viktigt att tala vår sanning och berätta våra historier. Hologram handlar om att komma ut ur ett destruktivt förhållande där jag vilseleddes och som jag verkligen trodde var kärlek. Det handlar om att ta reda på vem personen verkligen är och vem de ville att jag skulle tro att de var. Det handlar om att avsiktligt manipuleras till ett förhållande så att jag kunde bli utnyttjad. Det handlar om att medvetet målas in i en invecklad och detaljerad berättelse om kärlek och mänsklighet som verkade och kändes så verklig, och sedan lära sig att det inte alls var så. Som ett hologram. När jag gick igenom den här upplevelsen hade jag ingen musik att vända mig till som jag relaterade till eller som jag kände berättade min historia. Det här kändes inte som en normal breakup eller hjärtsorg. Så den här låten handlar om det; och om någon annan har gått igenom en liknande upplevelse, hoppas jag att det hjälper dem att känna sig sedda, hörda och inte lika ensamma.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply