Katie Kittermaster, vars låtar The Problem och One of a kind du hört här i bloggen, är här aktuell med singeln Lukewarm lover. Här sjunger den brittiska sångerskan om en relation som stagnerat och där kärleken brunnit ut. Även om det kan vara tufft att lämna en relation, så är alternativet att du själv drunknar istället.

Lukewarm lover är ett låt om ett förhållande där gnistan har försvunnit och båda parter bara flyer igenom det hela, men vet inte riktigt hur man ska föra den till sitt naturliga avslut. Jag antar att det kanske är den tuffare och mer självsäkra ’storasyster-låten till One of a kind. Det är mindre ursäktande och går inte runt den uppenbarligen knepiga situationen, vilket jag personligen uppskattar med låten eftersom jag känner att det visar personlig tillväxt, samt (förhoppningsvis) min utveckling som låtskrivare också!”

Låten i sig har en medryckande och skönt pulserande popproduktion som jag uppskattar. Med andra ord är den riktigt skönt att lyssna på, vilket du kan köra när nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.