I våras släppte Andreas Berglund den gitarr-drivna singeln Som du föredrar. Nu har låten fått en ny skepnad och får möta en helt ny publik när OZMR tar med oss till dansgolvet. Melodierna är kvar och otroligt effektiva, tillsammans med den EDM-drivna pulsen blir låten oemotståndlig och refrängen har i kontrast till originalet blivit en euforisk build up mot ett läckert drop.

Svensk Pop Apple Music

För producenten OZMR är detta den första remixen under eget artistnamn och med tanke på kvalitén i det aktuella släppet spår jag en ljus framtid. Såhär säger Andreas själv om singeln Som du föredrar.

”Låten Som du föredrar handlar om de olika kraven och förväntningar man ställer på de relationer och människor man har i sitt liv, och deras krav som de ställer på en själv. Att ge upp en del av sig själv för någon annan kan vara något väldigt fint och kärleksfullt, men var går gränsen när man börjar tappa sig själv?”

Andreas Berglund

Originalet till Som du föredrar kan du lyssna på här nedan.

Andreas Berglund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011