Roger Jaeger är en singer-songwriter som bor i Kalifornien. Här är han aktuell med singeln It’s my time. På It’s my time bjuder sångaren oss på medryckande pop där sångaren ser kritiskt på musikbranschen. Där många målar upp möjligheter till framgång men som aldrig ser till att saker blir verklighet. Men låten peppar Jaeger sig själv lite för att inse att det är äntligen hans tid nu.

Roger berättar för bloggen:

”Det är definitivt skrivet från en plats för musikalisk- / musikbranschfrustration. Jag har gjort musik länge. Har blivit lovat en massa saker av olika människor i branschen. Sett många saker som inte kommer ihop och sett mycket besvikelse. Låten är ett slags ”hej vet du vad, jag har varit här, jag har levererat och det är dags att något händer”. Jag tror att du kan använda det på många olika områden i livet, vare sig det är romantiskt eller andra sysslor.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply