Roger Jaeger är en singer-songwriter som bor i Kalifornien. Här är han aktuell med singeln It’s my time. På It’s my time bjuder sångaren oss på medryckande pop där sångaren ser kritiskt på musikbranschen. Där många målar upp möjligheter till framgång men som aldrig ser till att saker blir verklighet. Men låten peppar Jaeger sig själv lite för att inse att det är äntligen hans tid nu.

Popmuzik Popcast

Roger berättar för bloggen:

”Det är definitivt skrivet från en plats för musikalisk- / musikbranschfrustration. Jag har gjort musik länge. Har blivit lovat en massa saker av olika människor i branschen. Sett många saker som inte kommer ihop och sett mycket besvikelse. Låten är ett slags ”hej vet du vad, jag har varit här, jag har levererat och det är dags att något händer”. Jag tror att du kan använda det på många olika områden i livet, vare sig det är romantiskt eller andra sysslor.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.