J:dead är ett soloprojekt av Jay Taylor som bland annat varit livetrummis för synthakter som Tactical Sekt, Tyske Ludder och Harmjoy. Nu är J:dead aktuell med debutalbumet A Complicated Genocide som bland annat innehåller singlarna Haunt och Feeding on me. Här kan du dock lyssna på A thousand adventures. Med en klassisk synthproduktion som doftar 80-tal får vi här en skönt melodisk låt med läcker svärta i känslan. För mig som älskar synthpop så var detta ett riktigt fynd. Så om du uppskattar genren så ska du definitivt lyssna.

POPMUZIK LOVER 2
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011