Singer-songwritern Simon Riise har varit aktiv som musiker sedan 2012. Det är dock de senaste tre åren som han släppt musik där EP:n Sense of Equilibrium blev hans debut.

Nu är Simon aktuell med singeln Nästa adjö. En låt inspirerad av akter som Melissa Horn, Laleh och Andreas Moe där texten står i fokus. Här sjunger Simon om att det inte är lönt att få upp förhoppningarna om ett liv med villa, Volvo och vovve bara för att ens crush höll i hejdå-kramen 0,7 sek för länge på festen ni var på. Det där nedslaget i livet som många kan relatera till och som här målas upp snyggt av Riises ord.

Sångaren berättar:

”Relaterbara texter är viktigt för mig. Aningen taskigt, men jag hoppas det finns ett gäng ensamma vänner därute som kan relatera till just den här låten. Har hört att Sverige ligger i topp när det kommer till ensamhushåll, så det kan finnas potential.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply