Lauv har släppt en musikvideo till senaste singeln Love U like that. En låt där den nyligen utkomna HBTQ-artisten sjunger om att han är upp över öronen kär i den där speciella personen och helt enkelt inte bry sig om vad andra tycker och tänker om det. Känns ju lagom mycket ”min kärlek är min kärlek och har du problem med det så är det ditt, inte mitt, problem.”

Svensk Pop

Produktionen är skönt pulserande med sitt elektroniskt arrangemang av synthar och mjuka trummor, som tillsammans lyfter fram Lauvs falsettröst i refrängen. En hit, helt klart.

Om musikvideon berättar sångaren:

”Den här videon handlar om yttrandefrihet och vad det innebär att vara du på ett autentiskt sätt. Det handlar om att inte vara rädd för att hitta den mest autentiska, sannaste versionen av dig själv, även om det är en livslång, utvecklande process. Jag älskade att regissera min första video och jag hoppas att den får folk att känna att de inte behöver nöja sig med att förbli den person som samhälleliga normer eller deras tidigare livserfarenheter har sagt till dem att de behöver vara och istället öppna sig för nya sätt att uttrycka sig.”

Lauv

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.