Det är många känslor som bubblar på insidan av Grant Knoche efter att han träffats av kärleken och sedan fått mattan bortdragen under hans fötter när han blev dumpad. Singeln April 10th är en låt fylld med tankar och frågor om varför han blev dumpad, hur den andre personen har det nu när de hade det så bra.

Popmuzik Lover Patreon

Arrangemanget är lysande. Hur den snyggt bygger upp mot den pulserande refrängen. Det är medryckande, med en behaglig svärta över sig. För det är något med ung kärlek och poplåtar. Känslorna bli extra starka och det är som om livet är över nä’r förhållandet är det. Men kärlek kommer och går. Enda dagen är ens hjärta krossat, nästa är det en själv som krossar hjärtan, det kommer även Grant uppleva.

Men fint ändå att han hoppas att de inte blir främlingar i slutet av låten, när han förlorat sin bäste vän. Väldigt snygg text.

Lyssna på Grants hjärtekrossande singel här nedan.

Grant Knoche

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011