Efter singlarna Smits, Everyday och den helt magiska Jättefina ord, släpper Donika Nimani nu EP:n Våra Låtar. Sex spår om ett förhållande, från att det börjar skava, genom uppbrottet och slutligen känslorna som drabbar en efteråt. Sex straka poplåtar vars relationshistoria utgör en röd tråd igenom EP:n. Samtidigt som Donika tillsammans med producenten Anton Engdahl vågar låtar variera i stil. Allt från smäktande popballad till tunga R&B-beats. Gemensam nämnare på alla låtar är dock starka popmelodier och hitkänslan.

Följ på Apple Music

Jag kontaktade Donika över zoom för att prata mer om arbetet med EP:n. Allt från låtskrivandet, samarbetet med Anton och vad exet tycker om låtarna.
Zoom-inspelningen är beskärd för att bäst upplevas stående i en mobil och vill du bara lyssna hittar du även intervjun som podd här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.