Melpo Mene kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Los Angeles där han bland annat komponerar musik för serier och reklamfilmer, samt producerar. Här är han dock aktuell med singeln All of this is true som är ett samarbete med Russian Red. Låten inleds med en gitarr och växer sedan i dynamik och känsla till en skönt medryckande poplåt där sångarnas röster blir en bra kontrast till varandra. En låt om att vi som människor inte är den där unika snöflingan som vi gärna vill få oss att tro…

POPMUZIK LOVER 2

Melpo Mene berättar:

”Alla våra känslor har känts otaliga gånger av människorna före oss. Medan vi tar oss själva på allt för stort allvar, ”…ska jag ge min ros till Bob eller Billy?” ”skiljer jag mig från mina vänner?” ”varför är jag så ofokuserad?” Du kan finna tröst i det faktum att du är mitt i det centrum precis där alla var innan dig och allt är under kontroll, kanske till och med för mycket.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011