Melpo Mene kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Los Angeles där han bland annat komponerar musik för serier och reklamfilmer, samt producerar. Här är han dock aktuell med singeln All of this is true som är ett samarbete med Russian Red. Låten inleds med en gitarr och växer sedan i dynamik och känsla till en skönt medryckande poplåt där sångarnas röster blir en bra kontrast till varandra. En låt om att vi som människor inte är den där unika snöflingan som vi gärna vill få oss att tro…

Melpo Mene berättar:

”Alla våra känslor har känts otaliga gånger av människorna före oss. Medan vi tar oss själva på allt för stort allvar, ”…ska jag ge min ros till Bob eller Billy?” ”skiljer jag mig från mina vänner?” ”varför är jag så ofokuserad?” Du kan finna tröst i det faktum att du är mitt i det centrum precis där alla var innan dig och allt är under kontroll, kanske till och med för mycket.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.