Angelina Pavanelli är en singer-songwriter från Eskilstuna. Hon är här aktuell med singeln Fånga mig, en låt som blir sångerskans perspektiv av 2020. Att behöva hålla sig hemma ensamma och hur det triggar ångest och destruktiva beteenden. Hur enkelt det är att falla tillbaka till gamla beteendemönster och den stora rädslan inför det. Låten beskriver hur det svåraste som finns är att våga dela och att be om hjälp, samtidigt som det inte finns något i världen du vill mer än att någon bara ska se och fånga dig. 

Apple Music Svensk Pop

Allt producerat till en avskalad och emotionell pianoballad där sångerskans röst och ord får stå i centrum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.