Den New York-state baserade artisten Anna Yvette är här aktuell med singeln Heroine. En härligt medryckande poplåt med ett skönt retrofilter över sig, där artisten sjunger om att vara stolt över sig själv och det man gjort. Lite som en hjälte över ens egna liv och ta kontrollen.

POPMUZIK SUMMER

Anna berättar för bloggen:

”Jag skapade den här låten när jag verkligen kämpade med att folk bara erkände mig som sångare, även om jag har producerat för så många andra populära artister runt om i världen. Den här låten hjälpte mig verkligen att inse min egen kraft och mina talanger och var faktiskt katalysatorn för att själv vilja släppa mina egna sololåtar även om industrin inte skulle visa mig något stöd. Livet är för kort för att vänta på hjälp eller grönt ljus från någon annan, så fortsätt och lev det liv du alltid har drömt om! Jag hoppas att du gillar den här låten, den pumpar verkligen upp mig och får mig att motiveras att nå mina mål.”

Produktionen är bjuder på lekfull 80-talsdoftande stil med tidstypiska synthar och med en ögonblicklig melodi. Känns som många läsare av just denna blogg kommer uppskatta Anna Yvette och hennes senaste singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011