Den New York-state baserade artisten Anna Yvette är här aktuell med singeln Heroine. En härligt medryckande poplåt med ett skönt retrofilter över sig, där artisten sjunger om att vara stolt över sig själv och det man gjort. Lite som en hjälte över ens egna liv och ta kontrollen.

Favoriter Apple Music

Anna berättar för bloggen:

”Jag skapade den här låten när jag verkligen kämpade med att folk bara erkände mig som sångare, även om jag har producerat för så många andra populära artister runt om i världen. Den här låten hjälpte mig verkligen att inse min egen kraft och mina talanger och var faktiskt katalysatorn för att själv vilja släppa mina egna sololåtar även om industrin inte skulle visa mig något stöd. Livet är för kort för att vänta på hjälp eller grönt ljus från någon annan, så fortsätt och lev det liv du alltid har drömt om! Jag hoppas att du gillar den här låten, den pumpar verkligen upp mig och får mig att motiveras att nå mina mål.”

Produktionen är bjuder på lekfull 80-talsdoftande stil med tidstypiska synthar och med en ögonblicklig melodi. Känns som många läsare av just denna blogg kommer uppskatta Anna Yvette och hennes senaste singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.