Howard Kaye är en brittisk artist från Brighton. Han har bland annat släppt singlarna Fake och Too young under sina två år som han släppt musik. Nu är Howard aktuell med singeln Three years. En emotionell poplåt som är tillägnad sångarens far som gick bort för tre år sedan.

”För några månader sedan hade jag en riktigt tuff period. Tredje årsdagen för min fars död närmade sig och jag kämpade verkligen med den tanken. Jag bestämde mig för att skriva förmodligen den mest ärliga låten jag någonsin har skrivit. Jag brydde mig inte om den var ”för lång för radio” eller ”inte tillräckligt fängslande”, jag ville skriva detta för mig och bara för mig. Jag tänkte aldrig att någon skulle höra den, men låten skulle betyda så mycket för mig, jag tror att det kanske finns människor där ute som kan relatera till dessa känslor. Så det här är inte längre en låt bara för mig, det här är för alla som kämpar, alla som har förlorat någon och alla som känner sig förlorade, du är inte ensam!”

Allt producerat till en snygg midtempolåt med filmisk känsla och som snyggt byggs upp till refrängen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.