Det är dags för Fredrika Rei att följa upp singeln Ghost town från i vintras, vilket sångerskan gör med singeln Magic. Låten i sig är första smakprovet från Fredrikas kommande EP.

Nordiska Favoriter

Produktionen läckert rytmisk med sköna beats och snygga körer i bakgrunden som målar upp sången som handlar om kreativitetens magi. Mitt i låten får vi en rap av James Wilson som kryddar det hela lite. Det känns lite 90-tal över produktionen och stilen, vilket jag uppskattade.
Vad tycker du om Magic? Du hör resultatet här nedan.

Fredrika Rei

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.