Det är dags för Fredrika Rei att följa upp singeln Ghost town från i vintras, vilket sångerskan gör med singeln Magic. Låten i sig är första smakprovet från Fredrikas kommande EP.

Favoriter Apple Music

Produktionen läckert rytmisk med sköna beats och snygga körer i bakgrunden som målar upp sången som handlar om kreativitetens magi. Mitt i låten får vi en rap av James Wilson som kryddar det hela lite. Det känns lite 90-tal över produktionen och stilen, vilket jag uppskattade.
Vad tycker du om Magic? Du hör resultatet här nedan.

Fredrika Rei

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011