Äntligen släpper Annika Wickihalder; Sveriges pop-powerhouse och mest lovande talang debut-EP! Med en röst som rycker upp nackhåren vid rötterna och lämnar en med gåshud i dagar är Hollow en uppvisning utöver det vanliga. Smäktande ballader, bombastiska produktioner och smart låtskriveri utgör ingredienserna i vad jag tror blir denna artists stora genombrott. På EPn tar artisten med oss lyssnare på en resa genom uppbrott, svek och ondska för att sedan finna ljuset och lyckan. Teman som absolut berörts tidigare i popmusik, men aldrig känts lika genuina som när Annika utrycker dem med sin unika stämma. Artisten berättar för bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

Med EPn får jag uttrycka mig sårbart men samtidigt låta ljudbilden vara mäktig och kraftfull. Känslan av att få skriva av sig med Emil har varit otroligt skön och befriande. Att denna EP har varit viktig för mig är det ingen fråga om, nu hoppas jag att den också blir viktig för dig.

All text och musik är skriven av Annika själv tillsammans med Emil Gustafsson, känd från Urban Cone. Det är med spänning vi fortsätter följa denna självklara stjärnas resa framåt.

Annika Wickihalder

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011