Det var i slutat av förra månaden som Yohio släppte albumet A Pretty Picture in a Most Disturbing Way, sångarens första engelskspråkiga album sedan Together We Stand Alone från 2014.

Från det albumet har du bland annat hört singlarna Silent rebellion, My nocturnal serenade och Tick tack (Genius) här i bloggen och nu är det dags för ännu en singel; Undo som du kan lyssna på här nedan. Temat på albumet handlar om ensamhet och längtan, men också någon form av uppmuntran att tänka kritiskt, och dra sina egna slutsatser, i dagens samhälles väldigt polariserade miljö.

”Jag tror att allt detta blir väldigt relevant för vad som har hänt runt om i världen det senaste året, även om jag skrev de flesta texterna innan pandemin uppstod.”

Yohio

Undo i sig är snyggt dramatisk och teatralisk på ett sätt som genomsyrar låtarna på albumet och som jag tycker är härligt uppfiskande. Det är ju det som är spännande med Yohio överlag, att han vågar sticka ut, mixa stilar men ändå alltid hålla sig inom en pop-rockig plattform.

Det kommer även en video till Undo snart, så håll utkik efter den här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.