Andrea Lundquist har alltid imponerat på mig med sina texter. Hämtade från livet och alltid snyggt uppmålade. Med en Winnerbäcks detaljrikedom från platser och hur personer är och agerade blir det nästan som man står bredvid Andrea medan hon själv upplever händelsen hon sjunger om.

DOLBY ATMOS

Senaste singeln heter Ett minne blott. Här tar Andrea med oss på en resa genom ungdomstiden, och hur man nånstans där på vägen växte upp, och växte ifrån.

”Men att jag också nånstans genom hela resan varit säker på vem jag är, vad jag vill och vart jag står. Den är väldigt speciell för mig, så jag hoppas den tas emot väl av er alla andra.”

Andrea Lundquist

Med singeln tar Andrea ett steg närmare albumet Landat Till Slut som släpps under våren.

Andrea Lundquist

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011