Ibland behöver man en revolution. Kanske inte en samhällsomvälvande som förändrar allt i grunden, utan mer på ett personligt plan. Det är just den revolutionen som Division 7 sjunger om på nya singeln Du vill ha revolution. En låt som handlar om de längre avstånd som uppstått mellan två personer och att inse det faktumet och helt enkelt vänta på att den andre ska hitta tillbaka till en.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är energifull. Det är skitig britpop som möter bredbent New Jersey-soul. Bandet berättar:

”Vi drömde om att se en återförening av Gallagher-bröderna uppbackade av E-street Band och tog fantasin steget längre genom att försöka förkroppsliga det med våra medel. Resultatet blev en låt gjord för att spelas på stora fotbollsarenor”

Med nya singeln tar Division 7 ett steg närmare andra albumet, som släpps den 22:a Mars 2024.

Division 7

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011