Sätt dig tillsammans med Sista Striden i en gammal Nissan Micra för att åka tillsammans med duon och prata ut om saker som varit. En spännande scensättning måste jag säga, när resan tar oss Från Gamla Stan till dig.

Popmuzik Podcast

Produktionen är mjuk och drömmande, medan takten i låten får det att kännas som man åker mil efter mil i bilen. Sedan är sticket mot slutet snyggt ABBA-doftande med piano och körsången. På det hela blir Från Gamla Stan till dig nostalgisk och behagligt för oss som åker tillsammans med paret. Medan vi lyssnar på ord som nästan inte hörs och höra det som aldrig sades. Snyggt!

Pia Påltoft och Anders Molander i Sista Striden berättar:

”Vi tillät oss verkligen att omfamna vår nostalgiska ådra den här gången.
Det är antagligen något av det ärligaste vi gjort, även om det mesta är preskriberat vid det här laget. Vi brukar ju tänka på Sista Striden som parterapi i popformat, och just den här låten sprang nog ur en ovanligt lyckosam session.”

Om du uppskattar att upptäcka denna typ av drömmande poplåtar i bloggen får du mer än gärna stötta Popmuzik som Patreon. Då bloggen inte har någon reklam eller rika finansiärer i ryggen utan helt drivs av passion till musik gör ditt engagemang som Patreon verkligen skillnad för att driva bloggen vidare. Tack.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011